DIICOT: Doi traficanţi de droguri, prinşi în timp ce ridicau colete cu peste 7 kg de cannabis procurat din Spania FOTO, VIDEO

DIICOT: Doi traficanţi de droguri, prinşi în timp ce ridicau colete cu peste 7 kg de cannabis procurat din Spania FOTO, VIDEO

Foto: DIICOT

Doi bărbaţi din Capitală sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, după ce au fost prinşi de procurorii DIICOT şi poliţişti de la Serviciul Antidrog în timp ce ridicau colete cu peste 7 kg de canabis procurat din Spania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat trasmis de DIICOT, miercuri, 6 iulie, un inculpat care a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de curierat, cantitatea de aproximativ 2,2 kilograme de canabis, disimulată într-un colet, expediat din Spania a fost prins în flagrant de către poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti - Serviciul Antidrog, imediat după ce acesta l-a ridicat.
 
Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc, iar în cursul zilei de joi va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. 
 
Foto: DIICOT
 
Anterior, la data de 29 iunie, procurorii DIICOT au reţinut un alt inculpat care a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la sediul unei firme de curierat un colet ce conţinea cantitatea de peste 5 kilograme de canabis, procurat din Spania.
 
 
Tribunalului Bucureşti a dispus, la data de 30 iunie, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. 
 
Acţiunile au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul B.C.C.O. Bucureşti - Serviciul Antidrog. Iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările