Dacia recheamă în service modelul Duster. Maşina poate rămâne fără o roată din faţă

Dacia recheamă în service modelul Duster. Maşina poate rămâne fără o roată din faţă

Mecanicii vor verifica butucul de la roata faţă şi dacă se va considera necesar, aceasta se va înlocui

Dacia recheamă în service modelul Duster după ce a identificat două probleme tehnice. Prima deficienţă de fabricaţie poate fi chiar şi periculoasă.  Concret, specialiştii au descoperit o posibilă “neconformitate a butucului roţii faţă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Renault Commercial Roumanie, acest lucru poate provoca zgomote anormale în partea din faţă a vehiculului şi, în cazuri extreme, poate duce la detaşarea roţii, chiar dacă această situaţie nu a fost observată până în prezent.

Operaţiunea în service durează între 50 minute şi 3 ore în funcţie dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul de la roata faţă şi dacă se va considera necesar, aceasta se va înlocui. Peste 200 de maşini pot fi afectate se mai arată în adresa pe care  Renault Commercial Roumanie a trimis-o  Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Cea de-a doua problemă este legată de sistemul electric: există posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când această este conectată la maşină. 
În acest caz sunt afectate în jur de 300 de maşini, iar intervenţia durează 35 de minute.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările