Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţeanu, urmăriţi penal într-un dosar disjuns din Gala Bute

Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţeanu, urmăriţi penal
într-un dosar disjuns din Gala Bute

Cătălin Predoiu susţine că nu ştie că ar fi cercetat de DNA FOTO Adevărul

Corpul de control al Guvernului a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie în legătură cu fapte de corupţie care ar fi fost comise de Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţeanu. Dosarul a fost disjuns din Gala Bute.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2011, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţeanu şi-ar fi îndeplinit defectuos atribuţiile de serviciu privind adoptarea programului anual de marketing şi promovare turistică, informează Realitatea.net.

Predoiu ar fi semnat note fundamentale fără ca proiectul actului normativ să fi fost transmis oficial Ministrului Justiţiei.

Reacţia lui Cătălin Predoiu a venit pe Facebook. ”În legătură cu anunţul postului Realitatea TV, în sensul că aş fi cercetat de DNA în dosarul Gala Bute, precizez că nu deţin vreo informaţie oficială sau neoficială în acest sens”, a scris Predoiu pe platforma de socializare.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, Gheorghe Ialomiţeanu a acuzat substratul politic în demersul Corpului de control al Guvernului şi se consideră nevinovat

”În Hotărârea de Guvern, nu apare nimic despre organizarea Galei Bute, ci numai promovarea României ca destinaţie politică, cred că raportul încheiat de Corpul de Control al premierului este bazat pe criterii politice. Predoiu este un adversar direct al lui Ponta şi de câte ori Ponta are ocazia să atace PNL-ul, pronunţă numele Predoiu şi Ialomiţeanu. Ceea ce a pornit Victor Ponta e un atac politic, să lăsăm instituţiile statului să-şi facă treaba, dacă voi fi chemat, evident că mă voi prezenta. Eu am fost de bună credinţă, iniţial am dat un aviz negativ, în momentul în care colegii m-au asigurat că e legal totul, sigur că am semnat actul normativ. Voi proceda conform legii”, a declarat Ialomiţeanu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările