Amendă de 3.000 de lei pentru un indicator rutier „privat“, amplasat de un afacerist exasperat de şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indicatorul rutier ilegal a fost desfiinţat
Indicatorul rutier ilegal a fost desfiinţat

Un afacerist din Satu Mare a găsit un mod inedit de a-i îndepărta pe şoferii care parcau în faţa firmei sale. Acesta a parcat un indicator pe care scria „Nu parcaţi! Pericol de pană”. Poliţiştii nu au apreciat însă iniţiativa.

Indicatorul care nu se regăseşte nicăieri în Codul Rutier a fost pus în faţa unui imobil din apropierea Şcolii Gimnaziale ”Constantin Brâncoveanu” din Satu Mare.

“În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri a fost identificată persoana care a amplasat indicatorul “Nu parcaţi, pericol de pană” ca fiind administratorul unei firme. Cel în cauză va fi sancţionat contravenţional”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, comisarul Florentina Nagy, citat de Sighet247.ro.

Pentru cã a încercat să-si facă singur dreptate, omul de afaceri din Satu Mare a fost sancţionat cu 21 de puncte amendă, adică 3.000 de lei, şi i s-a impus să ridice indicatorul ilegal.

“Normal?! Nu-i normal, cum să fie normal?! Nu-i legal! Nu se pot monta decât cu avizul administratorului drumului, care e Primăria, şi cu avizul Poliţiei Rutiere”, susţine agentul-şef Bogdan Paşcalău, de la Poliţia Satu Mare, citat de digi24.ro.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite