Alexandru Arşinel are o avere impresionantă. Cât câştigă marele actor DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
arsinel

Alexandru Arşinel are 82 de ani şi este unul dintre cei mai bine plătiţi actori din România. Artistul şi-a făcut publice veniturile în ultima sa declaraţie de avere, completată la începutul lunii iunie 2020.

Din ultima declaraţie de avere reiese că Alexandru Arşinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă). Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună.

De asemenea, actorul deţine 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş - Crevedia. Acesta are şi 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota. 

Arşinel mai deţine şi 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei,  două în euro şi altul în dolari.

Destituit din funcţia de director

Alexandru Arşinel a anunţat ieri că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, iar din acest motiv se simte mâhnit.

La rândul lui, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat că Alexandru Arşinel este în prezent actor colaborator al Teatrului „Constantin Tănase”, în condiţiile în care nu i-a prelungit mandatul de director artistic.

„Precizări la o nouă dezinformare. Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul ‘Constantin Tănase’. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs. Până de curând era şi directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informaţiilor primite din teatru asupra activităţii sale ca director artistic nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a scris edilul general, pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite