Accident în Italia. Un şofer român de TIR a murit carbonizat, după ce camionul său s-a răsturnat şi a fost cuprins de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video Facebook
Foto: Captură video Facebook

Şoferul român de TIR, pe numele său Florian Stanciut, a murit, luni seara, pe şoseaua de centură a oraşului Torino, după ce camionul său s-a izbit de parapetul de beton dintre sensurile de mers, fiind cuprins brusc de flăcări, relatează ANSA.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a pierdut controlul camionului frigorific încărcat cu fructe şi legume şi s-a izbit de parapetul dintre sensurile de mers. În urma impactului, a izbucnit un incendiu care a cuprins întregul vehiculul, conform ANSA.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, pe şoseaua de centură din Stupinigi di Nichelino, în proximitatea oraşului Torino. 

Pompierii şi echipajele de ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Corpul său a fost extras la mai bine de o oră după accident. 

În urma incendiului, documentele au fost distruse, iar marţi dimineaţa, cu ajutorul firmei italiene la care bărbatul era angajat a fost identificat. 

Imagini cu autocamionul în flăcări au fost publicate pe un grup de facebook dedicat şoferilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite