A fost identificat vinovatul pentru moartea româncei din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei românce, Mariana Popa, găsită înjunghiată în estul Londrei, relatează BBC News Online. Românca în vârstă de 24 de ani a fost găsită la 29 octombrie, înjunghiată în piept.

Bărbatul, Farooq Shah, a fost acuzat de crimă şi va compărea sâmbătă în faţa tribunalului din Barkingside.

Tânăra Mariana Popa era originară dintr-o comună din judeţul Buzău. 

Familia româncei a comunicat că femeia a plecat iniţial la muncă în Italia, însă, pentru că nu reuşea să îşi mai găsească de lucru acolo, a decis să plece în Marea Britanie, unde se afla de câteva săptămâni împreună cu concubinul său. Mama tinerei spune că aceasta ar fi fost însărcinată şi că era foarte bucuroasă.

Poliţia din Anglia caută ucigaşul unei tinere din Buzău. Familia crede că a fost confundată cu o prostituată

Poliţia comitatului Essex l-a căutat mai multe zile pe criminalul unei buzoience de 24 de ani, care a fost înjunghiată pe 28 octombrie, pe o stradă din Illford. Mai mulţi martori susţin că femeia a intrat într-un fast-food, plină de sânge, după care s-a prăbuşit. A murit câteva ore mai târziu, la un spital din Londra. Avea o fetiţă de şapte ani şi era însărcinată în trei luni.

I s-a acordat primul ajutor de către paramedici înainte să fie transportată la Spitalul Regal din Londra. A murit în timpul intervenţiei chirurgicale, în jurul orei 2 noaptea. O primă examinare a cadavrului a scos la iveală că femeia a murit din cauza hemoragiei, produsă prin înjunghiere în zona pieptului.

Familia susţine că, în seara crimei, Mariana mergea la un magazin românesc, aflat la zece metri de locul crimei, ca să discute cu patronul despre o eventuală angajare şi că probabil criminalul a confundat-o cu vreo prostituată. Cu două ore înainte de tragedie, tânăra trecuse pe la magazin ca să ia câte ceva.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite