Ţigări de contrabandă comercializate şi vândute la un magazin din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă comercializate şi vândute la un magazin din Bucureşti. 17 persoane sunt audiate la DIICOT
Ţigări de contrabandă comercializate şi vândute la un magazin din Bucureşti. 17 persoane sunt audiate la DIICOT

Procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat 13 percheziţii domiciliare la locuinţele unor bucureşteni pentru destructurarea unui grup infracţional. În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, 70.000 ţigarete,  6.500 de lei, un pistol cu bile, şi mai multe arme albe.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe raza sectorului 6 din municipiul Bucureşti, în perioada 2019 – 2021, şi-a desfăşurat activitatea un grup infracţional organizat ce comercializa ţigarete, provenite din contrabandă şi  neintroduse în circuitul fiscal al României. 

Comercializarea ţigaretelor provenite din contrabandă se realiza prin intermediul unui magazin deţinut de către unul dintre liderii grupării. Programul magazinului începea la ora 08:00 şi era deschis până la 19:00, având în medie 60 de clienţi pe zi, preţul mediu al unui pachet de ţigări fiind de 13 lei.                  

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 70.000 ţigarete, suma de 6.500 de lei, un pistol cu bile, deţinut legal, precum şi mai multe arme albe. 

La sediul DIICOT au fost duse, în vederea audierii, 17 persoane. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite