Cursa nebună a şoferului care a distrus barierele la calea ferată din Brăneşti: a făcut accident în aceeaşi zi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captura Video
Captura Video

Autoturismul care a rupt barierele de la nivel cu calea ferată a făcut accident la doar câteva ore după ce au fost filmate imaginile în satul Pasărea, comuna Brăneşti.

UPDATE: Poliţiştii din Ilfov au stabilit că la volanul maşinii care a distrus barierele în comuna Brăneşti, iar aproximativ o oră mai târziu a fost implicată într-un accident rutier, se afla aceeaşi persoană.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din Pantelimon au identificat conducătorul auto, care la data de 3 august a.c, în jurul orelor 19:38, a forţat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, distrugându-le prin îndoire, în cauză rezultând faptul că acesta este unul şi acelaşi conducător care a fost implicat în accidentul rutier ce a avut loc la aceeaşi dată, în jurul orei 20:50“, au precizat reprezentanţii IPJ Ilfov.

Ştirea iniţială

În acest caz, cercetările continuă pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

„Poliţiştii oraşului Pantelimon au identificat autoturismul, care la data de 3 august a.c, în jurul orelor 19:38, a forţat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, distrugându-le prin îndoire. 

La acest moment, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea conducătorului. În cauză, poliţiştii din Pantelimon s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se arată într-un comunicat al Compartimentului Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul care a forţat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată a fost implicat ulterior într-un eveniment rutier.

În momentul accidentului rutier se aflau trei bărbaţi în maşină. Poliţiştii nu au stabilit deocamdată dacă şoferul din momentul accidentului este acelaşi care conducea maşina şi la momentul surprins de camere.

„Astfel, la aceeaşi dată, în jurul orele 21:00 poliţiştii din Pantelimon au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier. Din primele cercetări a rezultat ca, în jurul orelor 20:50, conducatorul unui autovehicul, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre Brăneşti către Bucureşti, când a ajuns la km. 15+400, a intrat în coliziune cu parapeţii de pe partea stăngă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, au mai precizat poliţiştii.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

 În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pasagerului, care a fost transportat la un spital din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii din Pantelimon continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite