Viceprimarul Capitalei: Spitalele Victor Babeş, Colentina şi Carol Davila, dotate cu ambulanţe de ultimă generaţie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalele Victor Babeş, Colentina şi Carol Davila, dotate cu câte trei ambulanţe de ultimă generaţie Foto: Facebook/ Horia Tomescu
Spitalele Victor Babeş, Colentina şi Carol Davila, dotate cu câte trei ambulanţe de ultimă generaţie Foto: Facebook/ Horia Tomescu

Nouă ambulanţe de ultimă generaţie, în valoare totală de un milion de euro, au intrat în dotarea spitalelor Victor Babeş, Colentina şi Carol Davila, a anunţat, marţi, viceprimarul Horia Tomescu.

„Toate cele 3 spitale au fost încă de la început în prima linie a luptei cu pandemia de COVID-19, iar de acum dispun de câte trei ambulanţe moderne, dotate la cele mai înalte standarde şi capabile să asigure pacienţilor, în condiţii optime, transportul şi asistenţa medicală de care au nevoie”, a scris viceprimarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook.

Potrivt lui, ambulanţele sunt destinate intervenţiei de urgenţă şi transportului medical asistat al pacienţilor. Sunt dotate cu echipamente si materiale sanitare care includ defibrilatoare semiautomate sau manuale şi medicamente necesare resuscitării şi acordării asistenţei medicale de urgenţă. 

Achiziţia ambulanţelor face parte din proiectul „STOP-COVID în cadrul Spitalelor A.S.S.M.B”, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014 - 2020. 

„Singura şansă de dezvoltare a Bucureştiului este să accesăm fonduri nerambursabile, în condiţiile în care oraşul a fost lăsat cu un deficit financiar uriaş de fosta administraţie. Este obligatoriu să atragem cât mai mulţi bani europeni, iar acum încep să se vadă primele rezultate”, a mai scris viceprimarul Horia Tomescu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite