UPDATE: Incendiu într-un bloc din Capitală; şapte persoane, între care doi copii, au ajuns la spital intoxicate cu fum

UPDATE: Incendiu într-un bloc din Capitală; şapte persoane, între care doi copii, au ajuns la spital intoxicate cu fum

FOTO Arhiva

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, pompierii evacuând din apartamente opt persoane, printre care şi doi copii, iar altele au ieşit singure pe schela montată pe faţada blocului. Fumul dens a pătruns în unele apartamente şi pe holul blocului, unde temperatura era foarte ridicată, iar şapte persoane au ajuns la spital intoxicate cu frum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit la etajul al treilea al unui bloc cu zece etaje de pe strada Râmnicu Vâlcea din Sectorul 3. Fumul dens a pătruns pe holul blocului şi în unele apartamente, iar unii locatari au ieşit pe schela montată pe faţada blocului.
 
Opt persoane, printre care şi doi copii, au fost evacuate de pompieri. De asemenea, şapte persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu frum.
 
Pompierii spun că au ars mai multe elemente de mobilier care erau depozitate pe casa scării şi le-au recomanat oamenilor să rămână în apartamente, întrucât temperatura pe hol era foarte ridicată.
 
La faţa locului au acţionat două autospeciale de stingere, două ambulanţe SMURD, o autoscară, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările