Primarul Sectorului 6: „Am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute de fosta administraţie. M-am umplut de nervi” FOTO

Primarul Sectorului 6: „Am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute de fosta administraţie. M-am umplut de nervi” FOTO

Edilul Sectorului 6 spune că ”peste doi ani vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunişti acum  40 de ani şi va trebui să le facen iar” Foto Arhivă

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (PNL), a precizat, miercuri seară, că a mers pe Bulevardul Iuliu Maniu ca să verifice cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie PSD şi s-a umplut de nervi, precizând că sunt ”lucrări proaste pe bani mulţi”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În seară asta mi-am luat trotineta şi am mers pe Bd. Iuliu Maniu să văd cum se prezintă lucrările făcute pe finalul mandatului de fosta administraţie, lucrări deja recepţionate şi plătite. M-am umplut de nervi! Astfel de lucrări ar trebui să dureze 20-30 de ani sau mai mult. E jenant! E ruşinos, noi avem garanţie 2 ani pe ele şi va trebui să cerem deja reparaţii, în contul garanţiei. Vălurite, deja pline de crăpături, lucrări proaste pe bani mulţi”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ciprian Ciucu.

Edilul Sectorului 6 spune că peste doi ani lucrările vor arăta aşa cum arată acum asfaltul pus de comunişti şi va trebui refăcut. Acesta precizează că e risipă de bani şi că ”nu e OK” nici faptul că trebuie să se autosesizeze.
 
„Parcă văd ca peste doi ani sunt vor arăta la fel cum arată asfaltul pus de comunisti acum 40 de ani si va trebui sa le facen iar. Urăs risipa asta!! Sunt atatea de facut iar eu, in loc sa merg inainte cu investitii serioase trebui sa repar lucrarile proste, facute in grabă su scumpe ale fostei administraţii. Not OK. Ceea ce nu e OK, este ca trebuie ca toate aceste mizerii sa le constat eu personal sau sa mi le spuneti dvs. Capacitatea de autosesizare a institutiilior din subordine este incă slabă”, a conchis Ciprian Ciucu.
 
Foto: Facebook Ciprian Ciucu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările