Primăria Capitalei modernizează locurile de joacă din parcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan: Am lansat în SICAP procedura de consultare a pieţei pentru furnizarea şi montarea unor echipamente destinate unor locuri noi de joacă Foto: Facebook/ Nicuşor Dan
Nicuşor Dan: Am lansat în SICAP procedura de consultare a pieţei pentru furnizarea şi montarea unor echipamente destinate unor locuri noi de joacă Foto: Facebook/ Nicuşor Dan

Primăria Municipiulu Bucureşti începe procedura de modernizare a locurilor de joacă din parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi şi Băneasa, a anunţat, miercuri, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan.

„Am lansat în SICAP procedura de consultare a  pieţei pentru  furnizarea şi montarea unor echipamente destinate unor locuri noi de joacă în parcurile administrate de ALPAB. Vom înlocui echipamentele din 22 de locuri de joacă, amplasate acum mai bine de 10 ani şi pentru care reparaţiile nu mai reprezintă o soluţie. Acestea se află în parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi şi Băneasa”, a anunţat Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit lui, data până la care se pot depune ofertele este 20 iunie, iar propunerile vor fi analizate până la data de 4 iulie.

Ofertele de preţ, caracteristicile tehnice şi cataloagele pot fi transmise pe adresa de e-mail : office@alpab.ro sau la Registratura ALPAB din şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 88, sector 1. 

De asemenea, conform primarului general al Capitalei, în paralel, se lucrează la caietul de sarcini pentru achiziţionarea serviciilor de reparaţii pentru  alte 19 locuri de joacă din parcurile administrate de PMB.

De altfel Nicuşor Dan a anunţat, luni, că va fi demarată, prin intermediul ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru un proiect de amenajare a unui loc de joacă unic în Bucureşti, situat în zona de nord a parcului Regele Mihai I (Herăstrău), pe amplasamentul numit „la Rampe”. Valoarea totală a investiţiei va fi de circa 500.000 de lei cu TVA.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite