Primăria Capitalei a demarat aplicarea celui de-al treilea tratament pentru combaterea căpuşelor

Primăria Capitalei a demarat aplicarea celui de-al treilea tratament pentru combaterea căpuşelor

Produsul biocid folosit pentru combaterea căpuşelor este SOLFAC TRIO EC 140. Foto ilustrativă: facebook Nicusor Dan

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Compania Municipală Eco Igienizare, a demarat, marţi, aplicarea celui de-al treilea tratament pentru combaterea căpuşelor, din cele patru programate anul acesta în Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat transmis de PMB, operaţiunile de combatere a căpuşelor se desfăşoară pe toate zonele cu vegetaţie, parcuri, grădini publice, locuri de agrement, cimitire, spaţii şi terenuri aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective (asociaţii de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuinţe sociale etc.). 

Produsul biocid folosit pentru combaterea căpuşelor este SOLFAC TRIO EC 140. Acesta este aprobat de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor. 

Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti a pus la dispoziţie numărul de Dispecerat non-stop - 0752.041.898  şi email sesizari@cmeib.ro, unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia unor focare de infestare în Capitală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările