Mama copilului de 4 ani sfâşiat de câini vrea să îl facă pe fiul ei martir sau mucenic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Anghel, mama copilului sfâşiat de câini, a scris un nou mesaj pe Facebook prin care le spune celor apropiaţi că se gândeşte să propună Patriarhiei Române ca Ionuţ să fie declarat martir sau mucenic.

Durerea unei mame care şi-a pierdut copilul într-o tragedie pare că nu are margini, o demonstrează chiar ideea pe care o propune mama lui Ionuţ Anghel, copilul de 4 ani care a murit sfşiat de câini, pe 2 septembrie, aceea de a-l face pe băiat martir sau mucenic.

„Deoarece Ionuţ a murit ca un martir, în chinuri groaznice şi la o vârstă atât de fragedă, fiind un suflet curat şi neprihănit, mă gândeam dacă nu putem să facem demersuri la Patriarhia Română, astfel încât el să poată fi declarat/ recunoscut martir sau mucenic de către aceasta? Pentru că am primit mai multe sugestii în acest sens, voiam să vă întreb dacă cunoaşte cineva ceva despre ce demersuri trebuie făcute în sensul acesta?“, a scris Andreea Anghel.

Mesajul pe care l-a pus mama lui Ionuţ pa Facebook, vine la circa o zi distanţă de cel în care spune că „Aş da orice să îmi mai dai un pupic dulce, aşa cum numai tu ştiai şi o îmbrăţişare!“

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Mama copilului sfâşiat de câini către fiul ei mort: „Aş da orice să îmi dai un pupic dulce“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite