Incident în traficul din Capitală. Un şofer a ieşit din maşină cu un pistol spre câţiva biciclişti. După ce a fost numit „ţărănel“, a fugit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul din Bucureşti şochează cu un nou incident violent. Un şofer nemulţumit că a trebuit să ocolească bicicliştii participanţi la un eveniment a coborât din maşină şi s-a îndreptat spre ei cu un pistol. A urmat un schimb de invective în care acesta este numit „ţărănel”, după care se retrage în maşină şi trece pe roşu.

Incidentul a avut loc marţi, în cartierul Timpuri Noi, în jurul orei 20.45. După schimbul dur de replici, şoferul a urcat înapoi în maşină, fără a folosi arma, şi a trecut pe roşu. 

Bicliciştii au raportat incidentul unui echipaj de poliţie, însă nu au fost ajutaţi, susţine un martor implicat în conflict. Acesta a mai adăugat şi că au apelat numărul de urgenţe 112, unde s-au lovit de aceeaşi atitudine, potrivit ŞtirileProtv.

„Imaginile acestea mi-au fost trimise de un biciclist. Îl vedeţi pe un individ cu un pistol în mână, care este huiduit şi numit “ţăran” de mai mulţi biciclişti. Să vă spun ce s-a întâmplat, scrie corespondentul ProTV pe pagina sa de Facebook. 

Pe 1 Octombrie câţiva biciclişti au plecat într-un tur al capitalei în memoria ostaşilor români. Erau într-un mic pluton în zona Timpuri Noi. Din informaţiile furnizate de un biciclist, un şofer a fost furios că nu a putut să-i ocolească.

Ironia sorţii, bicicliştii comemorau ostaşii români care au murit pentru Patrie şi au dat de un pistolar. Şoferul supărat a coborât cu pistolul la ei. Nu ştiu cum i-a ameninţat pe biciclişti. Cât de grav a fost.Din imagini se vede doar pistolul şi că a fost huiduit copios. Aşa că a urcat în maşină şi a plecat furios trecând prin intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Biciclistul îmi spune că unul dintre ei a sunat la poliţie, la 112, dar “nu am fost băgaţi în seamă”. Pe drum au oprit la un echipaj de poliţie şi din nou nu s-a întâmplat nimic. Aşteptăm acum reacţia poliţiei să vedem dacă au fost solicitaţi de biciclişti şi de ce nu au reacţionat până acum?”

VIDEO

   

Astfel de episoade sunt tot mai dese în Capitală. Săptămâna trecută, un şofer de 29 de ani a fost înjunghiat într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti de un alt conducător auto. De asemenea, la finalul lunii septembrie, doi traficanţi de droguri şi-au reglat conturile pe un bulervard aglomerat, printre sute de maşini.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite