Incendiu puternic în nordul Capitalei. S-au auzit mai multe explozii VIDEO

Incendiu puternic în nordul Capitalei. S-au auzit mai multe explozii VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seară, la un bloc aflat în construcţie, în sectorul 1 al Capitalei. Locuitorii spun că s-au auzit şi mai multe explozii. Zeci de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea flăcărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele informaţii arată că incendiul s-a produs pe strada Parcului, în cartierul Pajura, la un bloc cu 12 etaje, aflat în construcţie. Se pare că focul a cuprins ultimele etaje ale clădirii de locuinţe. 
 
În zonă sunt degajări mari de fum, iar locuitorii sunt încurajaţi să închidă preventiv ferestrele şi să nu iasă pe stradă.
 
Clădirea era nelocuită şi nu există victime. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii flăcărilor.
 
Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat că ard materialele de construcţii, inclusiv butoaie cu bitum (smoală). Pompierii au izolat zona şi se lucrează la lichidarea flăcărilor.
 
”Ard butoaie cu smoala şi carton bituminat, suprafata afectata aprox 500 mp. Nu sunt victime. Sunt degajari insemnate de fum”, au transmis pompierii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările