Clotilde Armand anulează sporul de antenă al angajatilor ADP Sector 1: Nivelul de radiaţii este de 1.379 de ori mai mic decât nivelul de referinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clotilde Armand, primar Sector 1 - arhiva foto
Clotilde Armand, primar Sector 1 - arhiva foto

Clotilde Armand doreşte ca în clădirea unde funcţionează acum Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1 să se înfiinţeze „Şcoala Regală”. Aşa a descoperit că funcţionarii de aici au spor de antenă.

Primarul Sectorului 1 explică într-o postare pe Facebook că angajaţii de la Administraţia Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un aşa numit spor de antenă, de 15% din salariu, „deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei.”

Acest spor de antenă ar fi fost stabilit de fosta administraţie locală în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci şi până acum nu a mai fost reactualizată. Sporul de antenă este în vigoare din 2016.

„Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o şcoală au protestat liderii de sindicat şi angajaţii ADP S1 că nu se poate aşa ceva, că există radiaţii de antenă şi ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Şi ce credeţi?

ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 şi a constatat că nivelul de radiaţii în zona sediului Administraţiei Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenţionează să înfiinţeze "Şcoala Regală" şi unde angajaţii se simţeau radiaţi de la antene este de … de 1.379 de ori mai mic decât nivelul de referinţă!

Şi uite aşa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă iar proiectul "Şcoala Regală'' intră în linie dreaptă”, scrie Clotilde Armand.

Citeşte şi:

Maia Morgenstern: „Sunt rănită. Tremur”. Replica antisemită rostită la „Vocea teatrului licean bucureştean” în prezenţa actriţei. Reacţia breslei

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat la 12,6 ani de închisoare. Decizia instanţei nu este definitivă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite