Cine sunt tinerii care au distrus vila închiriată de Revelion, în Bucureşti. Petrecăreţii au postat totul pe Instagram, iar poliţia i-a identificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pensiune devastata Bucuresti

Poliţia a început identificarea tinerilor care au distrus o vilă din Bucureşti în noaptea de Revelion. O parte din aceştia s-au fotografiat în faţa casei şi au postat pe pe reţelele de socializare poza, în timp ce unul dintre petrecăreţi ţinea în mână o macetă, exact cum a descris proprietarul vilei.

Proprietarul unei vile din Bucureşti a avut parte de o surpriză neplăcută după Anul Nou după ce şi-a găsit casa distrusă de cei care au organizat Revelionul acolo. 

Petrecăreţii au vândut bilete la intrare şi au organizat o adevărată petrecere underground cu droguri, băutură şi arme, iar banii pe care tinerii i-au plătit pentru cazare, mai precis 35.000 de lei, au fost rapid recuperaţi. Fiecare bilet ar fi costat 80 de lei, potrivit observatornews.ro.

image

FOTO: Observatornews.ro. 

Proprietarul, care nu avea asigurare trebuie să scoată, însă, din buzunar de cel puţin de 20 de ori suma pentru a-şi recupera investiţia, adică peste 14.000 de euro.

„Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici... Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau nişte şerveţele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uşi, patru televizoare, plus tablouri", a povestit Babu Iancu, proprietarul vilei. 

După ce au distrus tot ce se putea distruge, spre dimineaţă, petrecăreţii au plecat la casele lor. Niciunul dintre ei nu-i mai răspunde acum la telefon bărbatului de la care au închiriat casa. Proprietarul a făcut plângere la poliţie şi speră să îşi recupereze, măcar parţial, pagubele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite