Călător mort după ce a căzut pe linia de metrou la Piaţa Unirii. Metrorex:  Posibilă sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativa suicid metrou Unirii FOTO captura video

Metroul circulă în sistem pendulă duminică după-amiaza între staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 - Crângaşi, din cauza unui călător care a căzut în calea de rulare, pe firul 2, în Piaţa Unirii, informează Metrorex.

"Astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 - Crângaşi. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor", precizează Metrorex într-un comunicat transmis Agerpres.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transport Public au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o staţie de metrou din Sectorul 4, o persoană s-ar fi precipitat în calea de rulare şi ar fi fost lovită de trenul de călători. 

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a demara primele verificări şi pentru a asigura zona. 

Echipajul medical prezent a declarat decesul. 

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi Brigada de Poliţie pentru Transport Public în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite