Liderul clanului Duduienilor, Emi Pian, înjunghiat mortal într-o bătaie de stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre un conflict între clanul Duduianu şi clanul Rinu, iar cel decedat este Emi Pian, liderul primului clan.

Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute şi influente clanuri din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost aşteptat cu lăutari şi artificii la ieşirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie şi şantaj.

Conflictul din această dimineaţă ar fi izbucnit de la un joc de barbut, Pian fiind înjunghiat de mai multe ori, în plină stradă. A fost transportat la spital unde a murit.

Nicolae Duduianu (cel care a dat numele clanului) a fost arestat în anul 2019 pentru tentativă de omor. El a lovit cu maşina, intenţionat, un bărbat pe trecerea de pietoni. totul s-a întâmplat în Sectorul 5 din Bucureşti. Clanul Duduianu a fost recent în atenţia procurorilor într-un dosar în care mai mulţi membri ai organizaţiei erau acuzaţi de şantaj la adresa unor cântăreţi de manele.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Emi Pian (dreapta) FOTO: Fb/Emi Pian

Emi Pian

Citeşte şi:

Doi bărbaţi arestaţi preventiv după ce ar fi jefuit şi bătut un taximetrist

Bode spune că în octombrie ar urma să fie dată în folosinţă linia de cale ferată Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite