VIDEO Putin a băut ceai cu patru copii salvați dintr-un incendiu

VIDEO Putin a băut ceai cu patru copii salvați dintr-un incendiu

Putin a băut ceai și a mâncat o prăjitură

În timpul vizitei în regiunea Tomsk, premierul rus a cinat cu patru copii, taximetristul care i-a salvat dintr-un incendiu și părinții micuților.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clienții unei pizzerii din orașul Tomsk au fost suprinși să-l vadă, miercuri seara, la masa vecină pe Vladimir Putin. Oamenii au sărit să-l filmeze pe telefonul mobil, iar una dintre înregistrările video a ajuns în presă.

Martorii povestesc că Putin a venit doar cu paza personală, fără asistenți și jurnaliști. El a băut ceai și a mâncat o prăjitură. Le-a ascultat cu atenție pe fetițele care povesteau despre jocurile de la grădiniță și le-a mângâiat pe cap.

Pe 1 decembrie 2011, taximetristul a scos din flăcări trei fetițe și un băiețel închiși în apartament, în timp ce mama lor era la serviciu, iar tatăl ieșise pentru  scurt timp. Bărbatul curajos s-a cățărat pe grilajele geamurilor până la etajul doi al blocului. Pentru fapta eroică, la propunerea premierului, primarul orașului i-a dăruit o mașină nouă, iar guvernatorul regiunii - un apartament. O locuință nouă a primit și familia păgubită în incendiu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările