O femeie din Sîngerei dispărută acum şase luni, găsită ucisă şi îngropată. Suspectul este chiar şoţul ei

O femeie din Sîngerei dispărută acum şase luni, găsită ucisă şi îngropată. Suspectul este chiar şoţul ei

Un bărbat de 57 de ani, locuitor al satului Dumbrăviţa, raionul Sîngerei, a fost reţinut de poliţişti pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor. Acesta şi-ar fi ucis soţia, în vârstă de 47 de ani, după care a îngropat-o într-o pădure, apoi a alertat Poliţia precum că a dispărut de acasă. Mai mult, la câteva luni, el a spus poliţiştilor că aceasta ar fi plecat la nişte rude în Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul femeii a fost depistat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni.

Audiat de poliţişti, soţul femeii a declarat că la 23 februarie, anul curent, între cei doi a apărut spontan un conflict. Astfel, suspectul i-a aplicat soţiei o lovitură cu toporul în regiunea capului, în rezultatul căreia femeia a decedat. 

Apoi, bărbatul a pus cadavrul într-un sac şi l-a transportat în extravilanul satului Cornova, unde l-a îngropat pe marginea unui bazin acvatic la o adîncime de aproximativ un metru. Cei doi aveau la întreţinere cinci copii, dintre care doi minori.

La moment, el se află în custodia poliţiei, îşi recunoaşte pe deplin vina. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările