Cărţile „Adevărul“, la Târgul de Paşti

Cărţile „Adevărul“, la Târgul de Paşti

„Adevărul“ îţi aduce la Târgul de Paşti cele mai apreciate titluri de carte. FOTO Adevărul

Dacă ai rămas în pană de idei pentru darurile pe care vrei să le oferi celor dragi cu ocazia sărbătorilor pascale, vino la Târgul cadourilor de Paşti. La standul „Adevărul“ de la Moldexpo vei găsi cele mai îndrăgite colecţii de carte.

 

La pavilionul central de la Moldexpo ai să găseşti dulciuri, băuturi alcoolice, suveniruri, bijuterii, plante decorative, cosmetice şi parfumuri pentru toate gusturile şi buzunarele. Ştim însă că nu te mulţumeşti cu puţin. Aşa că „Adevărul“ îţi pune la dispoziţie cele mai alese delicatese spirituale din Moldova.

Fă-le celor dragi o surpriză cu adevărat plăcută de Paşti. Până pe 28 aprilie te aşteptăm la standul nostru de la Moldexpo, unde-ţi aducem toate colecţiile de carte pe care le îndrăgeşti de peste doi ani: „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, „Pictori de geniu“, „Mari spectacole de Operă“, „Marile muzee ale lumii“, „Romane de dragoste“, ghidurile turistice „National Geographic“, „Mituri şi legende“, „Aventura“, „Jules Verne“, „100 de idei geniale“, „Alexandre Dumas“, „Delicii în bucătărie“, „101 cărţi de citit într-o viaţă“, DVD-urile „Tom & Jerry“ şi puzzle-urile 3D „Vin dinozaurii!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările