Ruslan Popov, unul dintre adjuncţii lui Stoianoglo, a fost reţinut

Ruslan Popov, unul dintre adjuncţii lui Stoianoglo, a fost reţinut

Ruslan Popov

Procuratura Anticorupţie exercită urmărirea penală în cauza penală pornită pentru îmbogăţire ilicită în care este vizat adjunctul procurorului general - suspendat, Ruslan Popov. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către procurorul general interimar, Dumitru Robu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În prezent, de către grupul de urmărire penală constituit pe caz se efectuează acţiuni de urmărire penală indispensabile pentru astfel de categorii de infracţiuni. Ţinând cont de unele aspecte ale anchetei şi pentru a nu periclita buna desfăşurate a urmăririi penale, rezultatele acţiunilor vor fi aduse la cunoştinţe in timp util de către conducătorul grupului de urmărire penală”, a precizat Dumitru Robu,

Procurorul a mai menţionat că dosarul a fost pornit ca rezultat al analizei informaţiilor apărute în cadrul investigaţiilor jurnalistice şi probelor acumulate pe caz.

Anterior, Ziarul de Gardă a scris că Popov deţine o avere „de milioane”. El locuieşte într-o casă la sol în localitatea sa de baştină, iar în ultimii ani acesta a cumpărat sau a vândut maşini care costau zeci de mii de euro.

„Nu pot spune că mă laud cu faptul că am fost ajutat de părinţi şi de socri, dar într-adevăr aşa este. În plus, am şi eu deja 23 de ani lucraţi în procuratură”, afirmă Popov, argumentându-şi averea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările