Procurorul general, invitat la audieri în Parlament

Procurorul general, invitat la audieri în Parlament

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, este aşteptat în plenul Parlamentului să prezinte informaţii cu privire la investigarea fraudei bancare. O decizie în acest sens a fost adoptată la şedinţa de joi, 26 noiembrie, la propunerea fracţiunii Partidului Platforma Demnitate de Adevăr, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Noi cunoaştem foarte bine că procurorul general nu este obligat să vină la chemarea deputaţilor. Înţelegem, dar subiectul furtului miliardului deja trezeşte un mare dezgust, mai ales după ultimele intervenţii ale unui personaj, Veaceslav Platon, lumea nu înţelege cine-i procurorul general”, a declarat deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari.

Potrivit lui, a trecut mai mult de un an de la învestirea în funcţia de procuror general a lui Alexandr Stoianoglo, iar niciun dosar legat de această fraudă nu este transmis în judecată. În opinia sa, este cazul ca Parlamentul să fie onorat cu prezenţa procurorului general sau a adjunctului său.

Audierea procurorului general este planificată pentru săptămâna viitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările