„Precis nu e Guvernul Chicu la putere?” Un ex-deputat critică decizia autorităţilor de a permite desfăşurarea maratonului din Chişinău

„Precis nu e Guvernul Chicu la putere?” Un ex-deputat critică decizia autorităţilor de a permite desfăşurarea maratonului din Chişinău

Liviu Vovc

Ex-deputatul Platformei DA Liviu Vovc a criticat decizia autorităţilor, prin care a fost permis ca, în perioada 17 - 18 octombrie, să fie organizat un maraton internaţional în centrul Chişinăului. Fostul parlamentar este nedumerit că în timp ce au fost anulate unele evenimente, altele au fost permise.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Precis nu e Guvernul Chicu la putere? Ziua Vinului nu organizăm căci e pandemie. Hramul? Nu! Acelaşi argument.
Şi după aceasta se organizează un maraton, la care vin câteva mii de cetăţeni. Poliţia în loc să asigure respectarea restricţiilor CNESP, asigură buna desfăşurare a evenimentului. E clar că acest maraton a fost coordonat cu autorităţile statului. Iar acest lucru e în disonanţă cu mesajele transmise până acum de autorităţi”, a scris Liviu Vovc pe Facebook. 

Potrivit lui „spitale pline, recorduri de îmbolnăviri şi decese. Cu aşa abordare incompetentă vom avea şi mai mult.”

„Sportul e viaţă, dar chiar în plină pandemie să organizezi o aşa aglomerare? Şi această aglomerare nu a fost doar la eveniment, dar şi la toate intersecţiile de pe str. Bucureşti unde oamenii aşteptau transportul public redirecţionat”, a adăugat Vovc.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările