„Precis nu e Guvernul Chicu la putere?” Un ex-deputat critică decizia autorităţilor de a permite desfăşurarea maratonului din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Vovc
Liviu Vovc

Ex-deputatul Platformei DA Liviu Vovc a criticat decizia autorităţilor, prin care a fost permis ca, în perioada 17 - 18 octombrie, să fie organizat un maraton internaţional în centrul Chişinăului. Fostul parlamentar este nedumerit că în timp ce au fost anulate unele evenimente, altele au fost permise.

„Precis nu e Guvernul Chicu la putere? Ziua Vinului nu organizăm căci e pandemie. Hramul? Nu! Acelaşi argument.

Şi după aceasta se organizează un maraton, la care vin câteva mii de cetăţeni. Poliţia în loc să asigure respectarea restricţiilor CNESP, asigură buna desfăşurare a evenimentului. E clar că acest maraton a fost coordonat cu autorităţile statului. Iar acest lucru e în disonanţă cu mesajele transmise până acum de autorităţi”, a scris Liviu Vovc pe Facebook. 

Potrivit lui „spitale pline, recorduri de îmbolnăviri şi decese. Cu aşa abordare incompetentă vom avea şi mai mult.”

„Sportul e viaţă, dar chiar în plină pandemie să organizezi o aşa aglomerare? Şi această aglomerare nu a fost doar la eveniment, dar şi la toate intersecţiile de pe str. Bucureşti unde oamenii aşteptau transportul public redirecţionat”, a adăugat Vovc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite