Partidul lui Ion Chicu va participa la alegerile din 11 iulie: Cetăţenii îi vor putea sancţiona pe politicienii cinici, gata să distrugă ţara din temelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ex-premierul Ion Chicu
Ex-premierul Ion Chicu

Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei (PDCM), condus de ex-premierul Ion Chicu, a anunţat că va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru a oferi cetăţenilor „o alternativă pragmatică haosului şi dezbinării, instaurate de către partidele care s-au perindat până acum în Parlament şi care urmăresc doar magulirea propriilor orgolii şi ambiţii fără de sfârşit.”

„Timpul este prea scump pentru Republica Moldova, iar noi experimente politice doar vor amplifica bătăliile, haosul şi sărăcia. Acum, cetăţenii îi vor putea sancţiona pe politicienii populişti şi cinici, care au pierdut simţul realităţii şi sunt gata să distrugă din temelie acest stat”, a declarat preşedintele PDCM, Ion Chicu, care a subliniat că oamenii aşteaptă o schimbare fundamentală de atitudine din partea politicienilor.

„Vedem ce se întâmplă, când mai marii ţării sunt puşi pe harţă. Şi mai grav este când liderii politici tind să împingă Republica Moldova în prăpastie, deturnează cursul firesc de dezvoltare a ţării”, a mai afirmat Ion Chicu.

El a evidenţiat că cel mai bun răspuns al societăţii în actuala situaţie politică, este să se unească în jurul unei idei naţionale, a lucrurilor care cu adevărat contează.

„Dorinţa noastră a tuturor este o ţară dezvoltată, modernă, ce ne oferă condiţii de realizare tuturor – de la mic la mare, o vatră caldă ce ne reuneşte. Noi nu am căutat şi nu vom promova scandalul. Avem o echipă profesionistă, iar împreună vom izbuti să găsim şi să implementăm cele mai bune soluţii pentru asigurarea păcii civice, creşterea nivelului de trai în ţară şi dezvoltarea Republicii Moldova în conformitate cu standardele europene”, a punctat preşedintele PDCM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite