Maia Sandu: „Ala Nemerenco este o persoană integră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu FOTO presedinte.md

„Ala Nemerenco este o persoană integră, tocmai de asta am invitat-o în echipa mea”, aşa a răspuns preşedintele Maia Sandu la acuzaţiile lansate în spaţiul public de presa afiliată lui Igor Dodon, despre faptul că Ala Nemerenco ar deţine mai multe companii în România.

„Doamna Nemerenco este o persoană care a luptat şi va continua să lupte cu corupţia în special în sistemul medical, pentru că acolo a lucrat şi acolo cunoaşte lucrurile cel mai bine. Doamna Nemerenco a transmis, cât a fost ministru al Sănăţii, nenumărate dovezi la CNA, despre schemele de corupţie pe care le-a descoperit, în special la achiziţiile în domeniul medical. Nu vedem niciun rezultat pe aceste scheme, dar vedem acum nişte atacuri la adresa ei, anume pentru că sunt speriaţi de acest lucru”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că, pe 2 februarie, mai mulţi deputaţi socialişti au acuzat-o pe consiliera prezidenţială Ala Nemerenco de faptul că ar fi obţinut în mod ilegal o diplomă e master, informaţie negată de Ala Nemerenco.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite