Zimbru Chișinău va juca cu Șahtior și Spartak

Zimbru Chișinău va juca cu Șahtior și Spartak

”Zimbrii” se vor reuni la mijlocul lunii ianuarie

Echipele moldoveneşti de fotbal au intrat în febra pregătirilor pentru noul sezon competiţional care va demara la 16 februarie. Jucătorii echipelor din capitală, Zimbru şi Dacia vor participa la cantonamente de pregătire tehnico-tactică în prima lună a anului.

Renumita formaţie din capitală, Zimbru, care se află în vacanţă până la începutul săptămânii viitoare, şi-a stabilit deja agenda pregătirilor pentru noul sezon сompetiţional. Potrivit site-ului oficial al clubului din strada Butucului, după o săptămână de antrenamente la Chişinău, "galben-verzii" se vor deplasa cu o cursă charter în Turcia unde vor organiza un stagiu de pregătire cu meciuri amicale.

Cei mai tari adversari ai chişinăuienilor vor fi vicecampioana din Belarusi, Şahtior Soligorsk şi Spartak Nalcik, formaţie clasată pe locul şase în Premier Liga rusă. Echipa din Rusia va fi prima formaţie cu care se vor confrunta "zimbrii" în Turcia, iar meciul cu Şahtior va fi ultimul în acest cantonament.

ADVERSARI UCRAINENI, RUŞI ŞI ROMÂNI

De asemenea, discipolii antrenorului Ivan Tabanov vor întâlni echipele Tavria Simferopol şi Astra Ploieşti, echipe clasate pe locul nouă în campionatele Ucrainei, respectiv României. La 30 ianuarie moldovenii ar putea juca şi cu modesta formaţie rusă Viteaz Podolsk, dar amicalul nu este deocamdată "bătut în cuie". Ultima adversară care se va confrunta cu Zimbru în stagiul de pregătire din ianuarie, va fi stabilită ulterior.

Tot în Turcia se va pregăti prentru noul sezon competiţional şi concitadina zimbrilor, lidera actuală a clasamentului, Dacia. Oficialii "lupilor galbeni" au reuşit să perfecteze meciuri de verificare cu adversari valoroşi, precum Steaua şi Dinamo (ambele din Bucureşti), Spartak şi Dinamo (din Moscova).


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările