Rusia reia zborurile regulate cu Moldova din 9 august

Rusia reia zborurile regulate cu Moldova din 9 august

Aeroportul din Moscova

Federaţia Rusă reia zborurile regulate în Republica Moldova, din 9 august 2021, pe ruta Moscova –  Chişinău – Moscova, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână. Anunţul a fost făcut de Ambasada Federaţiei Ruse în Republica Moldova, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trecerea frontierei de stat a Rusiei se are loc, în continuare, conform condiţiilor stabilite prin ordinul Guvernului Federaţiei Ruse din 16 martie 2020, pentru cetăţeni ruşi, cetăţeni străini şi apatrizi.

Potrivit unui document semnat de medicul sanitar şef de stat al Federaţiei Ruse la începutul lunii iulie, toţi cetăţenii Republicii Moldova, din 1 septembrie, vor putea intra în Federaţia Rusă la prezentarea unui test PCR negativ la COVID-19, făcut nu mai devreme decât cu trei zile calendaristice înainte de intrarea în ţară.

Rezultatul testului va trebui introdus în aplicaţia „Călătoresc fără COVID-19”. Odată ajunsă pe teritoriul Federaţiei Ruse, persoana va mai trebui să facă un test PCR la COVID-19, iar până rezultatele acestuia vor fi gata, să stea în carantină la locul de trai sau locul de destinaţie. Persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19 în ultimele 12 luni sau care au fost bolnave şi s-au tratat de COVID-19 în ultimele şase luni nu vor fi obligate să dea testul la PCR odată ajunşi pe teritoriul Rusiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările