Pe segmentul transnistrean vor avea loc controale ce vizează deşeurile de metale

Pe segmentul transnistrean vor avea loc controale ce vizează deşeurile de metale

Din 17 mai, grupuri de control comun vor activa în cadrul posturilor vamale interne de control situate pe segmentul transnistrean pentru a verifica deşeurile şi resturile de fontă, de fier sau de oţel, feroaliajelor precum şi fontei brute, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despre aceasta anunţă Serviciul Vamal. Grupurile de control comun sunt formate din angajaţi de la Vamă, Inspectoratul General al Poliţiei, Agenţia Naţională Transport Auto, Inspectoratul pentru Protecţia Mediului şi de la Serviciul Fiscal de Stat. Ele vor activa în cadrul posturilor vamale 2200 Râbniţa (PVI), 2220 Rezina pod (PVIC) şi 2240 Criuleni 14,18 (PVIC), de luni până vineri, în intervalul orelor 08.00 şi 18.00. Autorizarea trecerii ca rezultat al controlului realizat de către reprezentanţii grupelor de control comun va fi consemnată prin eliberarea „Tichetului de control”, forma căruia a fost stabilită şi aprobată printr-un ordin interinstituţional la 12 mai. „Pornind de la cele menţionate supra, solicităm agenţilor economici care efectuează operaţiuni economice cu metale şi deşeuri de metale să se asigure că deţin toate actele necesare şi întrunesc toate condiţiile pentru livrarea mărfurilor”, precizează Serviciul Vamal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările