Ne aşteaptă o iarnă cu ploi

Ne aşteaptă o iarnă cu ploi

Iarna se mai domoleşte FOTO Adevărul

Astăzi şi mâine vom mai avea parte de nopţi cu ger aprig, de până la -15 grade. În următoarele zile vremea va fi mai blândă, temperaturile se vor mai domoli. Însă, în loc de ninsori, ne aşteaptă ploi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mâine în Capitală vom avea temperaturi de la -3 până la 0 grade Celsius. La nord va fi mai frig cu un grad, iar în sud maximele vor ajunge până la + 1. Noaptea, aerul se va răci până la -15 grade la nord şi până la - 10 grade în raioanele de sud.

Marţi, timpul se va mai încălzi, iar pe tot teritoriul ţării se prevăd precipitaţii. Indicii atmosferici vor varia de la +4 până la + 6 grade pe timp de zi, presiunea atmosferică va fi normală, iar vântul va bate cu o intensitate de până la zece metri pe secundă.

Miercuri va fi şi mai cald - +6 grade la nord şi +7, în regiunea de sud a ţării. Ploile se menţin pe întreg teritoriul republicii. Presiunea  atmosferică va fi scăzută, iar vântul va bate moderat, cu până la zece metri pe secundă.

Ploile se vor menţine până la sfârşitul săptămânii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: