Štefan Füle la Comrat: „Alegerile în Parlamentul European vor avea loc în mai. Până atunci se va face totul pentru ca voi să călătoriţi în UE fără vize“

Štefan Füle la Comrat: „Alegerile în Parlamentul European
vor avea loc în mai. Până atunci se va face totul pentru ca voi să călătoriţi
în UE fără vize“

Štefan Füle, comisarul european pentru extindere şi politică de vecinătate FOTO: Adevărul

Declaraţia a fost făcută de către Štefan Füle, comisarul european pentru Extindere, în cadrul unei vizite la Comrat. Totodată, oficialul de la Bruxelles i-a îndemnat pe politicienii din regiune şi pe cei de la Chişinău să depăşească problemele de comunicare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Moldova, inclusiv Găgăuzia, va continua să se confrunte cu probleme economice şi sociale, iar pentru a le depăşi este nevoie de unitate, respect reciproc şi un dialog productiv, dar nu de contradicţii“, a mai oficialul european potrivit PublikaTV.

În timpul întâlnirii, au fost şi câteva momente mai puţin formale. „Apropo, care este înălţimea medie a profesorilor voştri? Am crezut că literele sunt mari, dar eu aşa trebuie să citesc“, a întrebat Steafan Fule, referindu-se la înălţimea mică a catedrei.

„Vă propunem să veniţi aici, o să vă fie mai comod“, a sugerat başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal.
„Nu, să facem referendum. Să vedem, cine este pentru? Vă mulţumesc“, a răspuns Stefan Fule.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: