Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă ce urmau să ajungă în România, depistat de poliţitşii de frontieră din R. Moldova

Autoturism burduşit cu ţigări de contrabandă ce urmau să ajungă în România, depistat de poliţitşii de frontieră din R. Moldova

Poliţiştii de frontieră din R. Moldova au dejucat planurile unui moldovean de a transporta ilegal ţigări în România. Tentativa a avut loc în punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 8 ianuarie, puţin după miezul nopţii, la pista de control pe sensul de ieşire din Republica Moldova s-a prezentat un tânăr de 29 de ani, la volanul unui BMW X6. Şoferul este domiciliat în municipiul Chişinău şi are şi cetaăţenia României. 
 
În baza informaţiilor acumulate de ofiţerii de investigaţii ai Directiei investigaţii speciale a IGPF, poliţiştii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului, persoanelor şi bagajelor acestora. A fost implicată şi echipa canină a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sculeni, în componenţă cu patrupedul Cash. 
 
În rezultat, camuflate în puntea din spate a automobilului, au fost depistate 87.100 de ţigarete de marcă Kult Slims cu timbru de acciz al Republicii Moldova.
 
Pe cazul dat continuă cercetările în comun cu echipa specializată a Serviciului Vamal.
 
Amintim că, acum două săptămâni, în punctul de trecere a frontierei Sculeni a fost anihilat un caz de trafic ilegal de ţigarete, unde era implicat un autoturism de aceeaşi marcă. La fel, cercetat a fost un tânăr cu dublă cetăţenie, moldovenească şi română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările