Andrian Candu, infectat cu COVID-19: Această năpastă se raspândeşte repede şi cu putere mare

Andrian Candu, infectat cu COVID-19: Această năpastă se raspândeşte repede şi cu putere mare

Preşedintele Partidului Pro Moldova, deputatul Andrian Candu, a anunţat joi, 29 octombrie, că a fost infectat cu noul coronavirus. Parlamentarul a precizat că nu se simte prea bine, însă deocamdată nu a pierdut gustul şi mirosul, simptome asociate cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din propria experienţă vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am şi gust, şi miros, şi poftă de viaţă. Dar, această năpastă este întâlnită prea des şi se raspândeşte repede şi cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început”, a scris Andrian Candu pe pagina sa de Facebook. 

Deputatul şi-a exprimat încrederea „că cei care au fost la “butoane” şi au luat decizii greşite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă”.

„Dragi prieteni, suntem pe cont propriu şi, pentru a reduce viteza acestui virus, trebuie să acţionăm în unanimitate, să respectăm cu stricteţe măsurile de protecţie şi precauţie.
Vă doresc tuturor sănătate şi să ne auzim doar de bine!”, a mai spus Candu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările