Un pacient internat la Neurologie a "evadat" din spital şi este de negăsit

Un pacient internat la Neurologie a

Bărbatul vorbeşte greoi şi este dezorientat

Un pacient internat la Secţia de neurologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a plecat luni dimineaţa din spital, fără să spună la nimeni nimic, îmbrăcat doar în pijama. Bărbatul este de atunci de negăsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacientul plimbăreţ se numeşte Marinel Galoş, are 58 de ani şi este din localitatea sălăjeană Zimbor. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, el fusese tranferat aici în 25 septembrie de la  Clinica Neurochirurgie Târgu Mureş, după ce fusese operat de hematom  intracerebral temporal drept, căpătat în urma unui traumatism cranio-cerebral mediu in condiţii neprecizate. Luni, 30 septembrie, în jurul orei 7.00 dimineaţa, bărbatul a dispărut din secţia de neurologie, 20 de minute mai târziu echipa medicală anunţând Poliţia Municipiului  Zalău, postul de poliţie Zimbor şi referentul social din cadrul Primăriei Zimbor.  

Pentru că poliţiştii au aflat că bărbatul nu s-a dus acasă şi că nimeni nu ştie pe unde se află, el a fost dat dispărut. Cei care îl văd sunt rugaţi să se adreseze imediat celui mai apropiat post de poliţie sau să sune imediat la 112.  Semnalmentele bărbatului sunt: 1,65 m înălţime, este slab, ten măsliniu, ras în cap, cicatrice în urma unei operaţii la tâmpla dreaptă şi hematom la ochiul stâng. În momentul plecării, acesta era îmbrăcat în pijama de culoare bleumarin,, iar în picioare avea pantofi negri. Bărbatul vorbeşte greoi şi este dezorientat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările