Fiscul îi cheamă pe patroni la instruire pe tema plăţii TVA-ului la încasare

Fiscul îi cheamă pe patroni la instruire pe tema plăţii TVA-ului la încasare

Fiscul organizează două sesiuni de informare pe tema plăţii TVA la încasare

Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului organizează în perioada următoare două sesiuni publice de informare a agenţilor economici cu privire la modul de aplicare a nputăţilor legislative referitoare la plata TVA la încasarea facturii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Ordonanţa Guvernului nr. 15/2012 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, ce prevede, în cazul agenţilor economici a căror cifră de afaceri din anul calendaristic precedent nu depăşeşte plafonul de 2.250.000 lei, încasarea TVA-ului la încasarea facturii şi nu la emiterea ei, urmează să se aplice de la 1 ianuarie 2013. Pentru a-i ajuta pe cei vizaţi de această modificare legislativă să înţeleagă modul de aplicare a ei, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Sălaj, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Sălaj, va organiza două sesiuni publice de informare contribuabililor pe această temă.
 
Potrivit unui comunicat de presă al DGFP, sesiunile de informare publică se vor desfăşura în zilele de 27 noiembrie şi 4 decembrie, începând cu ora 10.00, la sediul  Camerei de Comert şi Industrie a Judeţului Sălaj, din municipiul Zalău, str. Corneliu Coposu nr. 3, parter, Amfiteatrul  1. Comunicarea participării se va face la nr. de telefon 0260/661117 sau la adresa de e-mail Gabriela.Aghireşan@mfinante.ro.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările