Adolescent român, arestat pentru crimă în Italia. Copilul de 16 ani şi-a înjunghiat tatăl ca să-şi apere mama

Adolescent român, arestat pentru crimă în Italia. Copilul de 16 ani şi-a înjunghiat tatăl ca să-şi apere mama

Tânărul este acuzat de tentativă de omor FOTO Arhivă

Adolescentul, care a fost încarcerat într-un centru de detenţie pentru minori, sub acuzaţia de tentativă de omor, şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

Un adolescent român în vârstă de 16 ani a fost arestat miercuri, 18 noiembrie, în Italia, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat tatăl. Victima are 37 de ani şi a fost internată în spital, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, scrie Corriere della Sera.

Potrivit presei italiene, totul s-a petrecut miercuri seara, într-un imobil din localitatea Ardea, de lângă Roma, când între părinţii adolescentului, ambii de naţionalitate română şi aflaţi în plin proces de separare, ar fi izbucnit un scandal, care a degenerat. 

Fiul cel mare a intervenit între ei, în încercarea de a-şi apăra mama, moment în care tatăl lui l-a împins printr-o uşă de sticlă. Băiatul şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat părintele de două ori în zona abdomenului. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi au celorlalţi doi copii au cuplului, de 10, respectiv 14 ani.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge. Imediat, soţia sa a sunat la 112, la faţa locului sosind paramedicii, dar şi o echipă a carabinierilor. Victima a fost transortată în stare gravă la spital, fiind supus de îndată unei intervenţii chirurgicale, arată sursa citată. În ceea ce îl priveşte pe adolescentul agresor, acesta a fost arestat şi plasat într-un centru de detenţie pentru minori. El şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

Publicaţia Corriere della Sera mai scrie că în familia românilor, scandalurile se ţineau lanţ, lucru confirmat de vecini, care au declarat anchetatorilor că certurile zgomotoase erau la ordinea zilei. Totuţi, carabinierii spun că pe numele bărbatului de 37 de ani nu a fost depusă nicio plângere pentru violenţă domestică.

Vă mai recomandăm:

Moarte suspectă a unui român carantinat în Italia. Bărbatul se întorsese din ţară de circa două săptămâni

Doi români acuzaţi că au abuzat o femeie în Italia. Unul o ameninţa cu toporul, celălalt o viola

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările