Doi români acuzaţi că au abuzat o femeie în Italia. Unul o ameninţa cu toporul, celălalt o viola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost internată în spital FOTO Arhivă
Femeia a fost internată în spital FOTO Arhivă

Coşmarul femeii a început după ce a rămas fără locuinţă şi a acceptat să locuiască într-o clădire dezafectată, unde i-a cunoscut pe cei doi români.

Doi români de 34, respectiv 53 de ani, au fost arestaţi de către carabinieri după ce au violat o femeie în localitatea Viserbella, din provincia Rimini, în noaptea de 18 spre 19 aprilie, scrie altarimini.it.
Potrivit publicaţiei italiente, femeia în vârstă de 50 de ani, de origine ucraineană, a fost ţinută captivă într-o clădire dezafectată a unui fost camping din Viserbella, fiind ameninţată cu un topor şi violată în repetate rânduri de către cei doi agresori.

Totul a ieşit la iveală în urma unei razii pe care carabinierii au făcut-o în zonă, existând sesizări cu privire la faptul că în vechiul camping locuiesc mai multe persoane. Cei doi români sunt cercetaţi în prezent pentru comiterea infracţiunilor de viol, vătămare corporală şi ameninţare. În ceea ce o priveşte pe victimă, aceasta a fost internată, rănile suferite necesitând până la 30 de zile de spitalizare.

Primele cercetări au stabilit că femeia a fost bătută şi abuzată sexual de către românul de 53 de ani, în timp ce compatriotul acestuia ameninţa că o omoară. Publicaţia online Chiamamicitta.it spune că acest calval a început în urmă cu mai bine de două săptămâni, când rămasă fără serviciu, femeia a acceptat propunerea unui necunoscut de a locui în fostul camping, într-un spaţiu fără apă curentă şi electricitate. Acolo i-a cunoscut pe cei doi români care au abuzat-o fără milă.

Mai puteţi citi:

Asistentă româncă răpusă de coronavirus în Italia. A murit la spitalul la care lucra

Românul reţinut în Italia pentru că şi-ar fi ucis soţia a fost eliberat. Ce a relevat ancheta că s-a întâmplat în realitate

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite