Şanse de angajare pentru absolvenţi. Peste 360 de locuri de muncă sunt puse la bătaie

Şanse de angajare pentru absolvenţi. Peste 360 de locuri de muncă sunt puse la bătaie

Bursa va avea loc la Centrul Militar Zalău FOTO AJOFM Sălaj

Cei 23 de angajatori care şi-au anunţat, până acum, participarea sunt în căutarea a peste 360 de angajaţi, atât cu studii superioare, cât şi cu studii medii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii absolvenţi ai promoţiei 2017 care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi vineri, 20 octombrie, la Bursa organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, la Cercul Militar Zalău, începând cu ora 9.

Potrivit organizatorilor, până la această dată, au confirmat participarea 23 de angajatori, care oferă 362 locuri de muncă, doar 14 dintre acestea fiind dedicate persoanelor cu studii superioare. Printre job-urile disponibile pentru cei cu studii medii se numără cele de electrician, mecanic, trefilator, operator prelucrarea cauciucului, vânzător, constructor şi muncitor necalificat, în timp ce absolvenţilor de facultate li se oferă posturi de ingineri în diferite ramuri de activitate, funcţionar economic şi unit manager.

La manifestare va participa şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj oferind, la nivel naţional 300 locuri de şcolarizare, pentru pompieri subofiţeri şi maiştri militari auto. La Bursă sunt aşteptaţi nu doar absolvenţii promoţiei din acest an, dar şi persoanele aflate în căutare de loc de muncă care au experienţă în muncă.

Vă mai recomandăm:

Primăria Zalău vrea mai multe locuri de muncă în oraş. Strategia cu care îşi propune să îi atragă pe investitori

citeste totul despre: