Un medic nevaccinat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Un medic nevaccinat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă
Vaslui a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

FOTO arhivă Adevărul

Vladimir Ciobanu (67 de ani), medic oftalmolog, a acuzat simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2 şi a plecat în concediu, iar ulterior a decedat. Medicul nu era vaccinat împotriva COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui sunt în doliu, după ce unul dintre colegii lor, medicul oftalmolog Vladimir Ciobanu (67 de ani), s-a infectat cu SARS-CoV-2, iar ulterior a decedat. Medicul era originar din Republica Modova, iar din 2011 lucra la Policlinica din Vaslui.

Zilele trecute, medicul a prezentat simptomele specifice infectării cu noul coronavirus şi a intrat în concediu. A plecat în Republica Moldova, unde a decedat. Medicul nu se vaccinase împotriva COVID-19.

„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate umple golul lăsat în sufletele celor apropiaţi odată cu pierderea fiinţei iubite. Cu regret trebuie să anunţăm că ne-a părăsit, cel care a fost medic specialist oftalmolog Ciobanu Vladimir, medic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, este mesajul conducerii spitalului din Vaslui postat pe Facebook.

Potrivit cotidianului local Vremea Nouă, 25% dintre medicii care activează la Spitalul Judeţean Vaslui nu s-au vaccinat împotriva infectării cu noul coronavirus, iar procentul în cazul în asistentelor medicale şi infirmierelor este mult mai mare, de aproximativ 50%.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

România a depăşit SUA şi Rusia la numărul de decese zilnice de COVID. Suntem pe primul loc în lume

Tristeţea unui medic ATI: „Pacienţi cu masca de oxigen pe faţă ne spun că nu cred în virus. E o palmă pentru noi” VIDEO

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările