Sfârşit tragic pentru un elev premiant care a ieşit cu prietenii să sărbătorească admiterea la liceu

Sfârşit tragic pentru un elev premiant care a ieşit cu prietenii să sărbătorească admiterea la liceu

Gabi, aşa cum îi spuneau prietenii, fusese admis la clasa de matematică informatică a celui mai titrat liceu din Vaslui FOTO Facebook

Un adolescent de 15 ani din Vaslui a murit înecat într-un lac de agrement joi seara. Băiatul ieşise cu prietenii pentru a sărbători admiterea la liceu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit miercuri seara pentru salvarea unui adolescent dispărut în apele unui parc de agrement din municipiul Vaslui. Băiatul, în vârstă de 15 ani, se afla cu un grup de aproximativ 30 de prieteni la baza de agrement Clubul Pescarilor. 

Cu toţii sărbătoreau admiterea la liceu, majoritatea fiind admişi la clasa de matematică-informatică a Liceului ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui. Gabriel a absolvit gimnaziu la acelaşi liceu, fiind un elev premiant. Şi-a dorit să-şi continue studiile la una dintre clasele cele mai râvnite, cea de matematică-informatică, iar visul i s-a împlinit la admitere. Aripile i s-au frânt însă mult prea devreme. Joi după amiază, alături de prieteni şi viitorii săi colegi de clasă, a ieşit la Clubul Pescarilor pentru a se bucura de reuşita admiterii la clasa mult dorită.

La un moment dat, câţiva dintre adolescenţi au intrat în apă pentru a se răcori. Gabriel şi-a urmat prietenii, însă la un moment dat a fost înghiţit de ape, fără ca vreunul dintre adolescenţii care înotau în apropiere să observe. Prietenii băiatului au crezut iniţial că acesta se ascunde prin stufişurile din apropiere. Abia după ce au văzut că nu îi dau se urmă au anunţat administraţia bazei de agrement. 

După mai multe ore de căutări, trupul neînsufleţit al adolescentului a fost găsit de pompieri pe fundul bălţii. Tatăl adolescentului a asistat în genunchi la operaţiunile de căutare, sperând într-o minune. Imaginile părintelui devastat de durere i-au impresionat pe pompierii participanţi la operaţiune, care au părăsit zona cu lacrimi în ochi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările