Gravidă în 8 luni, intoxicată cu o substanţă necunoscută, transferată de urgenţă la Iaşi cu elicopterul SMURD

Gravidă în 8 luni, intoxicată cu o substanţă necunoscută, transferată de urgenţă la Iaşi cu elicopterul SMURD

Gravida intoxicată a fost transferată la Iaşi în stare de inconştienţă FOTO Sabina Ghiorghe

O bârlădeancă de 33 de ani, gravidă în ultimul trimestru, a fost găsită în stare de inconştienţă în curtea mamei sale. Medicii suspectează o intoxicaţie cu o substanţă toxică

Gravida a fost zărită de o vecină şi tot ea a dat alarma. Medicul de pe ambulanţa sosită la locul solicitării a găsit-o în stare de inconştienţă.

Incidentul s-a petrecut marţi, în jurul orei 14.00. Medicii de la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad au demarat procedurile necesare în vederea efectuării transferului imediat după preluarea pacientei.

"Este gravidă în aproximativ 34 de săptămâni. Nu a mai fost dispusă efectuarea unei ecografii pentru a fi evaluată vârsta sarcinii. A fost stabilizată în vederea transferului la Clinica de toxicologie Iaşi. Pacienta nu a putut să des detalii privind cauzele care au dus la agravarea stării de sănătate", a spus dr. Gabriela Daniş, directorul medical al spitalului bârlădean.

Gravida a fost transferată la Iaşi cu elicopterul SMURD în jurul orei 16.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările