Bătrân ucis cu sălbăticie chiar de fiul său. Ambii au un trecut sumbru, cu condamnări pentru crimă

Bătrân ucis cu
sălbăticie chiar de fiul său. Ambii au un trecut sumbru, cu condamnări pentru crimă

Romel Postolache (stânga) şi tatăl său, Simion Postolache  FOTO vremeanoua.ro

Procurorii vasluieni au finalizat ancheta în cazul unui bărbat de 51 de ani din judeţul Vaslui, acuzat că şi-a ucis tatăl. Criminalul şi-a lovit părintele de nenumărate ori cu un cuţit, dar şi cu pumnii şi picioarele, după ce anterior îşi ameninţase sora cu moartea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui l-a trimis în judecată pe un bărbat de 51 de ani, Romel Postolache, pentru omor calificat. Primul termen în proces a fost stabilit pe 23 septembrie. Bărbatul, originar din comuna vasluiană Perieni, şi-a ucis tatăl în aprilie 2021, pe fondul unui acces de furie.

Familia Postolache este cunoscută în sat pentru violenţele de care membrii săi sunt capabili. În 2013, Simion Postolache (70 de ani) a fost internat la Spitalul de Maximă Siguranţă de la Grajduri după ce şi-a ucis soţia, iar fiul său a omorât un bărbat pe raza localităţii Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, cu mai bine de zece ani în urmă.

Tatăl şi fiul locuiau în aceeaşi curte, împreună cu fiica victimei, însă nu se înţelegeau. Fiul său spunea mereu că îşi omoară tatăl şi până la urmă şi-a pus în practică ameninţarea. Pe 28 aprilie 2021, bărbatul în vârstă de 51 de ani şi-a ameninţat sora cu moartea.

De frică, femeia s-a refugiat la o vecină, unde a şi rămas peste noapte. Agresorul şi-a vărsat atunci furia asupra tatălului său. S-a năpustit asupra bătrânului cu un cuţit, dar şi cu pumnii şi picioarele. În zori, fiica şi-a găsit părintele fără viaţă şi a anunţat Poliţia. Criminalul a fost arestat la scurt timp după aceea.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă cumplită la Blaj. Un tânăr de 24 de ani, agresat şi ucis de concubină

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările