Bătaie cu sticle sparte într-un bar din Gara Bârlad. Jucătorii de  păcănele, gata să-şi taie gâtul pentru o datorie

Bătaie cu sticle sparte într-un bar din Gara Bârlad. Jucătorii de  păcănele, gata să-şi taie gâtul pentru o datorie

Bătaia a avut loc într-un bar aflat pe peronul Gării Bârlad

Intervenţia în forţă a poliţiştilor TF Bârlad a reuşit să domolească spiritele încinse după ce doi tineri de 28, respectiv 34 de ani s-au bătut cu sticle sparte

Ştiri pe aceeaşi temă

Conflictul a izbucnit duminică seara, 20 decembrie, în jurul orei 20, la un bar aflat pe peronul Gării Bârlad. Ciprian Iovu (34 ani) şi un amic de pahar şi de păcănele, în vârstă de 28 de ani, s-au luat la ceartă din cauza unei datorii mai vechi. Cel mai tânăr a luat o sticlă de pe o masă şi a început să-l lovească pe celălalt în cap. După primele lovituri sticla s-a spart şi bărbatul a fost tăiat în zona gâtului şi a feţei în mai multe locuri.

În urma unui apel la 112 a fost solicitată o ambulanţă şi victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad unde a fost internat la secţia ORL cu diagnosticul: „traumatism cranio-facial şi cervical cu plăgi multiple, contuzie regiunea suprasprâncenară stângă, geniană stângă şi pavilionul auricular stâng şi laterocervical stâng”. Altfel spus, acesta prezenta vânătăi şi tăieturi feţei şi gâtului, în special în partea stângă a capului (ochi, sprânceană şi ureche).

„Din cercetările efectuate de poliţiştii Transporturi Feroviare (TF) reiese că între cei doi a avut loc o discuţie în contradictoriu pe fondul unei datorii mai vechi. În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a spus Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările