Un nou lot de echipamente de protecţie a ajuns în Mehedinţi

Un nou lot de echipamente de protecţie a ajuns în Mehedinţi

În judeţul Mehedinţi au ajuns noi materiale de protecţie pentru personalul din prima linie. Acestea sunt destinate pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mehedinţi, de la Direcţia de Sănătate Publică, precum şi cadrelor medicale din Spitalul municipal Orşova şi Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipamentele au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în România.

”Cel de al doilea transport de materiale pentru protecţie a sosit la sediul ISU Mehedinţi. Este vorba de noi materiale de protecţie pentru personalul medical din prima linie, materiale de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus ce vor intra în folosinţa pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi şi DSP Mehedinţi, precum şi cadrelor medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin şi Spitalul municipal Orşova. Este vorba despre 1.400 combinezoane complete de unică folosinţă, precum 1.600 de măşti de protecţie FFP2-FFP3”, spune prefectul Cristinel Pavel.

Este al doilea lot de echipamente adus în Mehedinţi, după ce vineri, 27 martie, au ajuns 1.380 de combinezoane de protecţie şi 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt, pentru suprafeţe şi instrumentar medical.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: