Autoturism blindat cu ţigări netimbrate. Contrabandistul ascunsese ţigările şi în tunelul schimbătorului cutiei de viteze

Autoturism blindat cu ţigări netimbrate. Contrabandistul ascunsese ţigările şi în tunelul schimbătorului cutiei de viteze

Ţigările au fost confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat peste 1300 de pachete cu ţigări  netimbrate ascunse în rezervorul, portierele, plafonul, tunelul schimbătorului cutiei de viteze, roţile şi în banchetele unui autoturism Ford al cărui şofer era cunoscut că se ocupă cu traficul de ţigări netimbrate.

Acţiunea s-a derulat în baza unei analize de risc desfăşurată de poliţiştii de frontieră severineni în scopul combaterii contrabandei cu produse accizabile.

„În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au la un filtru organizat la ieşirea din localitatea Gura Văii, pe conducătorul  unui  autoturism Ford,  despre care deţineau date că se ocupă cu traficul  de ţigări netimbrate”, a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul autoturismului aparţinând lui I. Lucian, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Turnu Severin, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au descoperit ascunse în rezervorul, portierele, plafonul, tunelul schimbătorului cutiei de viteze, roţile şi în banchetele autoturismului, cantitatea de 1308  pachete de ţigări marcile  Marble, L.M şi Pall Mall, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă.
       
 I. Lucian a declarat că a cumpărat ţigările din localitatea Gura Văii cu suma de 2600 de lei cu scopul  de a le comercializa în municipiul Turnu Severin.
         
Poliţiştii de frontieră  i-au întocmit severineanului lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător. Cantitatea de ţigări în valoare de peste 6000 de lei a fost confiscată şi introdusă în camera de corpuri delicte .

Citiţi şi:

Minoră dispărută, depistată în vamă de poliţiştii de frontieră mehedinţeni. Vroia să plece în vacanţă în Croaţia                     
                                                                      
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările