Feli, Nane, Zdob şi Zdub, Ştefan Bănică jr. vin la Zilele Severinului

Feli, Nane, Zdob şi Zdub, Ştefan Bănică jr. vin la Zilele Severinului

Ştefan Bănică

La acest sfârşit de săptămână municipalitatea organizează „Zilele Severinului”, aşa că se anunţă un weekend plin de evenimente pentru severineni. Zdob şi Zdub, Ştefan Bănică jr., Voltaj, Mihai Mărgineanu, Feli, Nane sunt vedetele care vor concerta la Drobeta-Turnu Severin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii municipiului au de unde alege, concerte în aer liber, expoziţii, manifestări sportive,  lansări de carte, spectacole de teatru, concurs internaţional de caricatură. Evident că de la orice petrecere nu puteau lipsi comercianţii cu mici şi bere, care îşi vor instala corturile încă de joi  după-amiază pe strada I. C. Brătianu, unde vor avea loc şi concertele de muzică populară. Traficul rutier va fi paralizat pe această arteră importantă de circulaţie din municipiul Drobeta Turnu Severin până luni.

Startul manifestărilor se dă vineri, 3 mai a.c., cu începere de la ora 18,30, când pe scena de pe Brătianu vor urca artiştii Ansamblului Profesionist Danubius al Centrului Cultural Nichita Stănescu, după care va avea loc o seară mehedinţeană cu Orchestra Lăutarii Mehedinţiului a Palatului Culturii Teodor Costescu. Spectatorii îi vor asculta pe îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Angelica Stoican, Niculina Stoican, Petrică Mîţu Stoian, Alina Moţi Drăghia, Emilia Dorobanţu, Narcisa Băleanu şi mulţi alţii.

Organizatorii au creat o zonă specială pentru copii la scena de pe strada Crişan, unde vor avea loc o serie de evenimente în zilele de 4 şi 5 mai, cu începere de la ora 10,00. Animaţii stradale, standuri cu pictură pe faţă, ateliere de creaţie, concert Trupa Pam-Pam sunt doar câteva din surprizele pregătite pentru cei mici.

Concertele de muzică uşoară vor avea loc la scena amenajată în parcarea hipermarketului Carrefour.  Zdob şi Zdub, Ştefan Bănică jr., Voltaj, Mihai Mărgineanu, Feli, Nane sunt câteva din vedetele care vor concerta la Drobeta Turnu Severin, spectacolele fiind programate în intervalul orar 19,00 – 23,00.

Şi în Cetatea Medievală vor avea loc ateliere de pictură medieval, spectacol de cântece şi dansuri greceşti, precum şi ateliere handmade

Ca în fiecare an, manifestările se vor închide duminică, la ora 23,30, cu un spectaculos foc de artificii.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările